Curățenie ecologică

Curățenie ecologică

Curățarea ecologică este un mod de curățare ecologic care evită utilizarea substanțelor chimice dure și potențial periculoase.

Pentru curățenia ecologică folosim produse și metode de curățare care sunt considerate curate, sigure și prietenoase cu mediul.

Utilizăm produse și metode care nu sunt dăunătoare sănătății persoanelor care le folosesc sau persoanelor care lucrează sau locuiesc în clădirea ce urmează a fi curățată. De asemenea, produsele utilizate nu au un impact dăunător asupra mediului.

Avantajele utilizării unui serviciu verde de curățare a birourilor

Există o serie de motive pentru care afacerea dvs. ar trebui să ia în considerare să apeleze la un serviciu de curățare verde pentru a satisface nevoia dvs. de curățare comercială profesională.

În mod tradițional, serviciile de curățare a birourilor folosesc produse și instrumente de curățare comerciale care pot conține substanțe chimice ce pot fi dăunătoare atât pentru dvs. cât și pentru angajați. Deși la suprafață par să curețe, substanțele chimice provenite de la aceste produse de curățare duc adesea la o calitate slabă a aerului din interioriorul clădirii.

Substanțele de curățenie tradiționale care nu sunt ecologice sunt, de asemenea, cauza potențială a unor probleme precum iritarea ochilor, a pielii sau a plămânilor și, în cele din urmă, ar putea conduce la boli sau afecțiuni. Severitatea acestor riscuri depinde de tipul de clădire sau locul de muncă și de cât timp angajații lucrează în cladire. De exemplu, persoanele care lucrează în spitale sunt expuse la aceste substanțe chimice de curățare pentru o durată mai lungă de timp, deoarece tind să lucreze ore mai multe. Pe lângă îmbunătățirea sănătății angajaților, un serviciu de curățare ecologică creează un mediu mai sănătos și pentru clienți.

Folosind un serviciu de curățare comercial, specializat în curățarea ecologică, nu numai că oferiți un loc de muncă sănătos, dar contribuiți și la productivitatea personalului dvs. prin reducerea riscului de a vă îmbolnăvi. Servicii de curățare a birourilor ecologice reduc în mare măsură simptomele de alergie și reacțiile la substanțele chimice de curățare.

Soluții de curățat 100% sigure și organice

Solutiile de curățat utilizate conțin ingrediente de calitate (derivate din plante) non-toxice și non-alergenice.

Folosim tehnologia de curățat cu abur sub presiune

Tehnologia cu abur sub presiune ajută la protejarea suprafețelor curățate (nu le zgârie, nu le atacă chimic), le dezinfectează și reduce consumul de soluții de curățenie în procesele operaționale.

Firma noastra folosește echipamente profesionale de top, Karcher și Ghibli.

Echipamentele și utilajele au un impact scăzut asupra mediului

Atât în proiectarea proceselor operaționale cât și la achiziția echipamentelor și ustensilelor am ținut cont ca acestea să aibă un impact scăzut asupra mediului. Optimizăm consumul de energie, utilizăm echipamente cu nivel scăzut de zgomot, reducem emisiile de carbon, utilizăm preponderent materiale consumabile reciclabile.

Ai o intrebare?